CERTIFICATS

DINOX ha estat guardonada amb el Premi de Prevenció de Riscos Laborals que concedeix el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona.

El Col·legi d'Enginyers ha seleccionat Dinox després de realitzar un qüestionari sobre bones pràctiques en prevenció de riscos laborals a diferents empreses gironines. En el cas de Dinox, que va resultar la més ben valorada, se'n destaquen els seus procediments operatius –amb la identificació i regulació de les activitats que comporten riscos als treballadors–, així com la seva estructura organitzativa en el camp de la seguretat, la completa tasca formativa que s'hi du a terme, el control de l'accidentabilitat, etc.

Segell acreditatiu

Com a novetat d'aquesta edició, el Col·legi ha dissenyat un segell acreditatiu del Premi de Prevenció de Riscos Laborals que l'empresa Dinox podrà utilitzar en les seves comunicacions. L'objectiu d'aquest segell és que la tasca preventiva per evitar la sinistralitat i els incidents laborals guanyi visibilitat entre el teixit empresarial.

www.enginyersgi.cat