QUALITAT DINOX

L'especial atenció que donem a cada detall de la construcció dels nostres equips ens ha portat a oferir solucions a mida de cada client, convençuts que és l'única manera d'aconseguir una qualitat de rentat òptima.

 

FASE 1 .  Sol·licitud d'informació

Necessitem com més informació, millor. Mides, fotos, espai disponible, brutícia a rentar… tots els detalls ajudaran al correcte plantejament de la màquina.

........................................

FASE 2 .  Proposta

Amb la informació anterior, estem preparats per fer un projecte inicial incloent una descripció tècnica i econòmica i un plànol, la nostra OFERTA.  

........................................

FASE 3 .  Producció

Una cop acordat l'equip, comencem la producció: làser, compres de matèria primera, assemblatge, construcció, sistema elèctric... tot allò necessari per provar l'equip. Per nosaltres és important que el client participi en les proves de l'equip (FAT). Ens permet assegurar el bon funcionament abans de la sortida de les nostres instal·lacions.

........................................

FASE 4 .  Instal·lació

La instal·lació és el més breu possible per no interferir en la producció del client. L'equip ja ha estat provat i transportat sencer o al mínim de mòduls possibles.

 

 

VALORS DINOX

QUALITAT
Detalls d'excel·lència i pressició. No ens conformem mai amb el millor

 

ADAPTACIÓ
Ens adaptem a les necessitats de cada client

 

SIMPLICITAT 
Material de qualitat i feina ben feta, pilars dels nostres projectes

 

CONFIANÇA
Cuidem la relació amb els nostres clients, proveïdors i personal, igual que cuidem les nostres màquines